Døgnvagt
62 66 12 20

Alarmsystem - Privat alarm - Tyverisikring

Den digitale tidsalder har gjort det særdeles attraktivt for indbrudstyve, at gå på ’rov’ i private hjem såvel som i virksomheder. Er der bare en lille smule værdier, så er risikoen for indbrud og tyveri også tilstede. Næsten alt kan hurtigt omsættes til kontanter. 

 
Der findes mange forskellige elektroniske løsninger indenfor tyverisikring. En af de løsninger der er mest fleksible, er et alarmsystem. Et alarmsystem kan tilpasses de forskellige behov der måtte være i løbet af et døgn, hvad enten det er i et privat hjem eller en virksomhed.
 
Alene det at der er opsat et alarmsystem, virker i mange tilfælde så afskrækkende at tyveriet helt undgås. De fleste tyve udser sig nemlig et mål der ikke er tyverisikret.
Skulle indbruddet alligevel ske, vil alarmsystemet stresse tyven i så høj grad at han formentlig ikke får tid til at lede efter værdigenstande.
 
Vores alarmsystem kan indstilles så det automatisk tilkalder enten et vagtselskab eller politiet ved indbrud. 
Det kalder vi effektiv tyverisikring.

 

Alarmsystem til erhverv

Et alarmsystem i en virksomhed, handler ikke alene om at sikre værdigenstande og alarmere ved indbrud. Det handler i lige så høj grad om at give sine medarbejdere tryghed i hverdagen. Bevidstheden omkring at der er en alarm der lyder, hvis der skulle ske overfald eller røveri, giver en stor tryghed ved de ansatte.
 
Vil du gerne sikre din virksomhed bedre, så er et alarmsystem fra Espe & Gestelev EL-Forretning ApS et skridt i den rigtige retning. Når du køber et alarmsystem hos Espe & Gestelev EL-Forretning ApS på Fyn, sender vi vores dygtige medarbejdere ud og tilslutter alarmsystemet, så din virksomhed hurtigst muligt er tyverisikret. På denne måde er i sikre på, at jeres nye alarmsystem virker optimalt fra dag et af.
 
Der bliver hele tiden udviklet nye alarmsystemer for at sikre virksomheder bedst muligt. Vi sørger derfor hele tiden for, at vores alarmsystemer er opdateret med det seneste software. På denne måde er du sikret at det altid er det sidste nye alarmsystem der er med til at tyverisikre din virksomhed.
 
Du finder ikke et bedre alarmsystem til billigere penge nogen andre steder.
 

Adresse
Espe & Gestelev EL-Forretning ApS
Skovvej 3
5750 Ringe, Fyn

Kontakt
Telefon: +45 62 66 12 20
Email: espe-el@espe-el.dk
Web: www.espe-el.dk

Åbningstider
Mandag - fredag: 08:30 - 17:30
Lukket lørdag & søndag.

Top