Døgnvagt
62 66 12 20

El styring - PLC styring - Ventilationsstyring

El-styring har været kendt blandt virksomheder i mange år og det bliver også mere og mere almindeligt i private hjem. Der er tale om intelligente bygningsinstallationer der bl.a. kan regulerer strømforbruget, tænde og slukke lyset, koordinerer alarmsystemer, regulerer varme eller andre opgaver der kan spare både tid og penge.

 
 
Automatisk el-styring lader forskellige systemer snakke sammen og derved kan mange processer effektiviseres. Hvor avanceret det skal være, afhænger af virksomhedens, boligforeningens eller privatpersonens behov.
 
En automatisk el-styring kan eksempeltvis være:

  • Markiser der styres automatisk efter sollyset
  • Automatisk varmeregulering
  • Elektronisk styring af lys og lyssætning
  • Ventilationsstyring
  • Sikkerhed mod brand. Eks. serieforbundne røgalarmer
  • Div. ting mod uønsket indtrængen såsom alarmer, overvågning osv.

 
Der findes mange forskellige løsninger til el styring. Der er nogle der er mest velegnede til ældre installationer, nogle til nyere installationer og andre er specielt egnede til private boliger.
 
Lige meget hvad dit behov for el styring er, så garanterer vi dig et energirigtigt el-forbrug og en meget nemmere hverdag.
 
Hos Espe & Gestelev EL-Forretning ApS på Fyn, leverer vi markedets bedste og mest gennemtænkte el styrings produkter, både til private og erhverv.

Adresse
Espe & Gestelev EL-Forretning ApS
Skovvej 3
5750 Ringe, Fyn

Kontakt
Telefon: +45 62 66 12 20
Email: espe-el@espe-el.dk
Web: www.espe-el.dk

Åbningstider
Mandag - fredag: 08:30 - 17:30
Lukket lørdag & søndag.

Top