Døgnvagt
62 66 12 20

Video overvågning - Porttelefon - Dørtelefon

Der er mange forskellige måder hvorpå man kan øge sikkerheden både derhjemme og i virksomheden. Video overvågningen er meget effektiv, men den er også mest anvendt i erhvervslivet. De forskellige løsninger kan tilpasses den enkelte virksomheds eller boligforenings behov.

 
Elektronisk adgangskontrol er et effektivt redskab til at kontrollere, hvem der færdes i virksomheden. Der er mange forskellige muligheder, ligefra de enkle dørtelefoner til det fuldautomatiske telefon anlæg med kode eller kortlæser, der sikrer, at uvedkommende ikke får adgang til virksomheden.
 
I beboelsesejendomme kan en dørtelefon med kamera give den optimale tryghed. Med sådanne dørtelefoner kan beboerne altid se, hvem de lukker índ i ejendommen.
 

Dørtelefon / Porttelefon

Espe & Gestelev EL-Forretning ApS installerer dørtelefon- og porttelefonanlæg for boligforeninger, erhverv og private i Ringe, Nyborg, Odense og på resten af Fyn.
 
Dørtelefonen fungerer som sikkerhed men samtidig kan den også gøre hverdagen nemmere. Du slipper eksempeltvis for at bevæge dig ned fra 5. sal for at åbne døren, eller at løbe 150 meter op af indkørslen for at lukke dine gæster ind. Sikkerheden består i, at du selv styrer hvem der bliver lukket ind i opgangen, så ubudne gæster holdes væk.
 
Dørtelefoner og porttelefoner opsættes oftes i etageejendomme, ejerforeninger, andelsboliger o.l.
 
Har en ejendom behov for at opsætte eller udskifte sin dørtelefon, kan det være en ide at overveje om det skal være en almindelig dørtelefon, eller om man skal vælge at installere en dørtelefon med vidoekamera. Denne har et billeddisplay på svarstationen i eksempeltvis lejligheden således, at det er muligt at se den person, der ønsker at blive lukket ind. Dette er en ekstra sikkerhed.
 
Det er selvfølgelig stadig muligt at få opsat de mere traditionelle dørtelefoner, hvor man placerer en standard dørtelefon / porttelefon, som man kender fra boligejendomme i hele landet.
 
Porttelefonen / dørtelefonen har en præventiv virkning og, er en sikkerhed mod ubudne gæster, som f.eks. tricktyve.
 
 
Espe & Gestelev EL-Forretning ApS på Fyn er eksperter i at rådgive omkring købet og opsætningen af din nye dørtelefon. Så er du sikker på at få det dørtelefon- eller porttelefonanlæg som passer til netop dine behov. Vi servicerer og reparerer også eksisterende dørtelefon- og porttelefon løsninger.
 
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller behov for rådgivning om dørtelefoner / porttelefoner. Vi tager os gerne tid til en snak om dine ønsker og forventninger, så vi bedst muligt kan vejlede dig og finde den helt rigtige løsning til netop dig.
 

Video overvågning

Som så meget andet er teknologien til video overvågning i konstant udvikling, hvilket betyder, at der hele tiden kommer nye områder, hvor video overvågningen kan bruges.
I dag kan video overvågning benyttes til alt ligefra overvågning af produktionsanlæg, til registrering af hvilke personer der kommer i virksomheden.
 
Med et video overvågnings system, får virksomheden mange muligheder for både at højne sikkerheden, og samtidig optimere produktionen.
 
Espe & Gestelev EL-Forretning ApS på Fyn leverer og installerer alle former for video overvågnings anlæg, lige fra de helt små anlæg til private, til de store avancerede anlæg med både videotransmission, harddisk recording osv.
 

OBS – Hvis man benytter sig af video overvågning, skal man være opmærksom på, at der gælder en særlig lovgivning på området - OBS

Adresse
Espe & Gestelev EL-Forretning ApS
Skovvej 3
5750 Ringe, Fyn

Kontakt
Telefon: +45 62 66 12 20
Email: espe-el@espe-el.dk
Web: www.espe-el.dk

Åbningstider
Mandag - fredag: 08:30 - 17:30
Lukket lørdag & søndag.

Top